Kaki Tidur

Wednesday, November 14, 2012

SEGMEN : SAYA NAK KENAL AWAK

Salam, hai, hoii ! and wussup, haha, dah lama sangat tak update blog nih, so disebabkan ade seseorang nih suggest kat aku satu segmen nih yang membuatkan aku berminat untuj meng update blog aku nih haha, dan segmen itu di beri nama SEGMEN: SAYA NAK KENAL AWAK, so di sebabkan aku masih baru dalam dunia blogging ni, so why not aku try kan, kenal kenal kan diri kan.. 



Nama Penuh : Muhammad Hamdi Bin Esahal
Asal : Labu Negeri Sembilan (tapi kat tempat aku ni takde pun orang tanam labu XD)
Status : Bujang (dan masih mencarik hehe :p)
Tarikh lahir : 15/10/1991
Start blogging 2011
Matlamat blogging : untuk mengesharekan karya karya aku ke mata masyarakat malah ke mata dunia ceee, dengan hasrat mendapat komen komen dari korang semua bagi meng improvekan lagi idea dan lukisan aku, di samping tu jugak nak tambah kenalan2 untuk mencipta satu networking yang besar dan gah ceeeh haha
Aku ni seorang yang : pendiam, tapi kalau ngan membe2 rapat aku agak kecoh gak la, insyaallah haha. agak perihatin cee, sukakan akan seni, suka menyanyi sambil main gitar. senang cite suka bende2 yang relate dengan seni :D
aku ade 6 orang adik bradik, aku yang ke 3 dan kembar yang pertma :D

so itu jela kot perihal berkaitan dengan diri aku ni hope dapat lah kenal2 dengan korang2 semua, blogger2 yang hebat,
bye

kalau berminat nak join, klik je kat banner tuh, terus ke blog dia dan ikut lah step dia, 

3 comments:

cik sweety said...

haha. dah siapp.. t dapat gula2! haha. :)

Najiah Shaharain said...

salam,,terima kasih bnyk2..coz sudi joined dan jadi kawan sy..

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama ..
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)