Kaki Tidur

Sunday, May 15, 2011

2010 and 2011 artworks

Hello again, kali ini aku memuat naik artwork aku yang kiranye terkini lah... dalam sekitar hujung tahun 2010 dan awal tahun 2011. Nak bagi waktu yang specific memang aku tak ingat la, tapi inilah antaranya....

Dalam artwork aku ini, ia adalah digital painting, di mana aku menggunakan software sai untuk melukis kartun chibi ini. Pada artwork ini juga aku menggunakan tablet (baru beli) supaya lebih memudah kan aku melukis secara terus kedalam komputer.
inilah aku versi kartun chibi, aku ini iroman suits
tajuk: OPEN MINDED
my chibi OMNIMON




my chibi OMNIMON selepas di letak kan background

my chibi METALGREYMON
my chibi BLACK WARGREYMON
my chibi IMPRELDRAMON
i give you my heart....

aku masih lagi sedang belajar menggunakan software sai ni dan masih lagi belajar menggunakan tablet..



kalau sudi, kunjungilah galleri saya di sini



2 comments:

Elie Lily said...

comel-comel je! :)

dd_rain said...

comel kan..... sy suke comel-comel.. tu pasal lukis pun nk kne yg comel-comel,
thnkz 4 da comment btw :)